Get Adobe Flash player

General-
forsamling 2020

Søndag den 29/3 kl. 14.00 er aflyst pga. COVID19
Ny dato følger når vi har nyt om situationen

Læs dagsorden her

  

Sponsorer

 

IMG 3274  Ejd.interessentskabet
  Rugårdsvej 15
  v/Hans Thorhauge

 

 

MK El logo

 

 

KFK logo 

 

 

Autoglas logo

 

 

Foetex

 

Gavekort


Den ultimative gaveidé

Gavekort

Læs mere her

 

 

Brudevals/
Polterabend

Vi arrangerer både polterabend og undervisning i brudevals. Ring og hør nærmere.

 brudevals

Corona Update pr. 18/9-20

Foreløbig gældende indtil den 4/10-20

 ❣️VIGTIG INFORMATION OMKRING CORONA - OG HVORDAN VI TACKLER SITUATIONEN SAMMEN ❣️

Vi har iværksat en del forskellige tiltag for at leve op til myndighedernes krav omkring Covid-19, men det kræver en fælles indsats fra os alle, for at sikre en tryg danseoplevelse. Derfor bedes I læse nedenstående punkter igennem.

Vær opmærksom på ændrede adgangsregler.

 • Adgang til klubben sker via blå dør (som hidtil)
 • Elever (både børn og voksne) og forældre bedes først ankomme 5 min. før danselektionen starter.
 • Forældre bedes, i det omfang det er muligt, aflevere børn ved klubbens indgang og undgå at opholde sig i klubbens lokaler, mens undervisningen foregår. Forældre til børn fra ca. 3-6 år må gerne følge sit barn ind, men bedes derefter vente i cafeen. Kun elever må opholde sig i danselokalerne.
 • Ved start af hver lektion afhentes eleverne i cafeen, da ophold ikke må ske på trappe og gangareal.
 • Undervisningen afkortes med 10 min. ved 60 min. lektioner og 5 min. ved 45 min. lektioner for at kunne nå at få alle ud samt afspritte og lufte ud inden næste hold møder.
 • Når undervisningen slutter følger instruktørerne eleverne på børnehold til udgang, som sker via dør til parkeringsplads i trappeopgang til sal 3. Forældre bedes modtage eleverne udenfor denne dør.
 • Voksne dansere bedes forlade salene med det samme, når lektionen slutter og forlade klubbens lokaler via dør til parkeringsplads i trappeopgang til sal 3. Der må ikke tages ophold i cafe efter undervisningen med mindre man deltager på et efterfølgende hold eller deltager på sene voksenhold.
 • Alle bedes møde omklædt. Man må ikke benytte vores omklædningsrum.
 • Husk at spritte af, når I ankommer. Der vil være håndsprit ved indgang og alle dansesale, som alle elever og instruktører skal benytte før og efter hver danselektion. Vi beder alle om at respektere de opsatte afmærkninger m.v. i klubben.
 • Vi har fortsat ekstra fokus på rengøring af berøringsflader i løbet af dagen
 • Medbring gerne fyldt drikkedunk, så vi undgår at benytte vandhaner så meget som muligt.
 • På vores børnehold undgår vi så vidt muligt at danse i rundkreds. Vi undgår ligeledes at danse med partner. Vi forsøger at planlægge undervisningen således, at de fleste danse kan danses foran spejlet. På standard/latin hold for børn og unge opfordrer vi forældre til at tage stilling til, om ens barn må danse i holdning med sin dansepartner. Vi sørger for, at alle kan få maksimalt ud af danselektionen, også hvis man vælger at danse uden partner.
 • På vores voksne parhold går vi ud fra, at de fleste i forvejen bor i samme husstand, og kan således sagtens danse sammen. Det er dog vigtigt, at man overholder 2 m afstand til nærmeste par
 • På klippekorthold er det vigtigt, at man holder 2 meters afstand til hinanden. Desuden bør sikres 2 meters afstand mellem underviser og forreste række
 • Elever, instruktører eller andre besøgende der har de mindste tegn på forkølelse eller lignende, må ikke opholde sig i vores lokaler.
 •  Salg af slik m.v. skal begrænses og kan ikke foretages efter endt undervisning foreløbig til og med den 4.10.2020. Dette gør vi, for at begrænse antallet af mennesker i caféen. Receptionen har stadig åbent for administrative spørgsmål


Vi håber meget på jeres forståelse, og GLÆDER os til, at vi igen kan invitere forældre m.fl. indenfor som vi plejer… 

Vi er klar over, at disse retningslinjer kan virke som meget. Vi er dog sikker på, at vi sammen får det til at fungere, så vi hurtigst muligt kan komme tilbage til en normal hverdag ,og at vi stadig kan få lov til at danse.

Vi holder os hele tiden opdateret om anbefalingerne fra myndighederne og følger deres retningslinjer.

Lad os håbe, det hele ender godt, og at vi igen må danse frit, som vi elsker det.

 

Mange dansehilsener

Bestyrelsen

 

  

Banner forebyg smitte