Get Adobe Flash player

General-
forsamling 2021

Generalforsamling er udsat p.g.a. covid-19. Der vil blive indkaldt så snart forsamlingsforbuddet tillader det.

  

Sponsorer

 

IMG 3274  Ejd.interessentskabet
  Rugårdsvej 15
  v/Hans Thorhauge

 

 

MK El logo

 

 

KFK logo 

 

 

Autoglas logo

 

 

Foetex

 

Gavekort


Den ultimative gaveidé

Gavekort

Læs mere her

 

 

Brudevals/
Polterabend

Vi arrangerer både polterabend og undervisning i brudevals. Ring og hør nærmere.

 brudevals

Instruktører 2020/2021 

 

 

Jane M


Jane Møller Ringgaard

Instruktør i: Vild med dans/MGP, Sportsdans, Vild med dans voksne

Jane startede med at danse som 2 årig. Som barn og ung var hun selv elitedanser og valgte i en helt tidlig alder, at dedikere sit liv til undervisningen.

Jane har mere end 30 års erfaring inden for danseundervisning. Jane er dansk mester i alt 13 gange og har danset professionel i 7 år.

Jane er både en del af Dansk Sportsdanserforbund og De Danske Danseskoler, ligesom hun har medvirket på Team Danmark samlinger. Jane er en anerkendt dommer og træner i både ind- og udland.

Jane er specialiseret i at udvikle dansere efter aldersrelaterede træningsprincipper. Jane har trænet utallige børnepar op fra bunden og gjort dem til danmarksmestre, blandt andre Bjørn Bitch og Tania Kehlet.

Med sin pædagogiske grunduddannelse formår hun at tale i øjenhøjde til børnene og samtidig lære dem grundprincipperne. Jane er altid positiv og har en humoristisk tilgang til undervisningen. Hun forstår at se på den enkelte og stille skarpt ind på éns behov, uanset om det er på begynder- eller eliteniveau.


 

Camilla

 
 Camilla Kristensen

Instruktør i: MGP/Showdance, Dans for børn og unge med særlige behov

Camilla har danset siden hun var 3 år i OASK, både pardans, showdans og hiphop. Showdans og hiphop blev i en periode på ca. 6 år danset på konkurrenceplan.

Camilla elsker at være omgivet af børn og barnlige sjæle i alle aldre. Camilla er altid glad og smilende og meget vellidt af hendes elever.

 

 


 

 

Fotografen pa vej
Cecilie Bruusgaard Madsen

Instruktør i: Dans og sjov med mor/far og Askepop


Cecilie har danset sportsdans siden hun var 6 år og har deltaget i mange turneringer med gode resultater.

Cecilie har altid elsket at danse og brugt de flest timer på i danseforeningen.

Cecilie har de sidste 5 år været hjælper på både børne- og sportsdanserhold.

Cecilie er altid i godt humør og rigtig vellidt af alle børnene.

  


  

 

Celine.1

Celine Liv Demant  

Instruktør i: Pardans for voksne 

Celine har danset siden hun var 4 år, og har danset turneringsdans de sidste mange år. Celine har været Danmarksmester i både standard/latin og discodans.

Celine danser stadig standard/latin, men mest for sjov fordi hun bare elsker at danse.

Celine har de sidste par år hjulpet til både på børne- og parhold.

 

 


 

 

Frederikke rund

Frederikke Dencker Rasmussen  

Instruktør i: Ballet for børn, Børnedans/MGP/Rytmik og MGP/Showdance, 

Frederikke er en passioneret danseinstruktør. Hun har tilbragt det meste af hendes liv i et par dansesko. Frederikke har mere end 12 års erfaring indenfor dans, undervisning og koreografering.

Frederikke arbejder til daglig som pædagogmedhjælper. Derudover koreograferer hun forestillinger rundt omkring på de fynske teaterscener.

Frederikke brænder for at undervise børn og unge i dans. 
 

 

Gitte R

Gitte Riding

Instruktør i: Pardans, Sportsdans

Gitte startede med at danse som 3 årig. Har været aktiv danser i ca. 20 år, heraf en stor del som sportsdanser. Er tidligere dansk og nordisk mester. Har mere end 20 års erfaring med at undervise i dans. Har stor erfaring med at undervise voksne pardansere lige fra begyndere til meget øvede.

Gitte har altid elsket at danse, hvilket også smitter af på hendes undervisning, som foregår i en kompetent og hyggelig atomsfære. Gitte sikrer med sin store tålmodighed at alle kan følge med. Gitte lægger stor vægt på det sociale samvær.

 


 

 

Heidi B.1

Heidi Bruusgaard Madsen

Instruktør i: Dans og sjov med mor/far og Askepop


Heidi startede med at danse som 3 årig og gennem de næste 15 år stod den først på børnedans og sidenhen sportsdans med mange gode resultater. Ud over sin egen dans hjalp Heidi på flere børnehold og har derigennem lysten til at undervise.

Heidi har undervist de sidste par år i OSF/OASK og elsker at danse og være sammen med alle børnene. 

 

 


 

 

 

 

 

Helena.1

Helena Dong

Instruktør i:  Performance, High Heels og Foxy Ladies

Helena har oprindeligt en baggrund i gymnastikverdenen, hvor hun i mange år har dyrket spring- og rytmegymnastik på højt plan. For 16 år siden skiftede hun gymnastikken ud med dans, og har siden skabt sig et fundament som både danser, underviser og koreograf.
Helena har medvirket i musicals hos flere af de store fynske friluftsscener og koreograferet mange forskellige typer forestillinger/shows rundt om i landet, både i amatør- og professionelle sammenhænge.
Hun har bl.a. stået for hæsblæsende koreografier til det lokale Elite Teater i 7 år, medvirket i revyer, cabareter og i Cirkus Trapeze og sideløbende etableret en professionel dansetrup kaldet Foxy Ladies, som hun både leder og koreograferer til, men hvor hun også selv danser med.

Foxy Ladies optræder i hele landet og har samarbejdet med store danske kunstnere og internationale artister.
De har bl.a. vundet guldknappen i Danmark har Talent, medvirket i Copenhagen Pride og Danish Rainbow Awards med Tinus De Schunard, optrådt i TV2 Charlies Revy Galla, ved Silkeborg Ildfest Regatta og i Den Internationale Nat-Cabaret ved Århus Festuge.
Man kan læse meget mere om Foxy Ladies på www.foxyladies.dk

 

Foto af Søren Mandela Nilsson


  

 

Ida


Ida Agerbæk

Instruktør i: FysioPilates

Ida er uddannet fysioterapeut og har også en læreruddannelse. Har desuden uddannet sig til fitnessinstruktør og personlig træner. Ida er certificeret instruktør i fysiopilates, aerobic, zumba, femininfitness og TRX.

Ida har mange års erfaring med undervisning i bevægelse og brænder i dag mest for fysiopilates. I fysiopilates arbejder Ida meget med bevægelighed i leddene og med stabiliteten særligt omkring rygsøjlen. Ida lægger vægt på åndedrættet og kropsbevidstheden. Det er vigtigt for Ida at skabe større bevidsthed om kroppens og sjælens sammenhæng og arbejder med harmoni og balance i kroppen og afslutter derfor altid timen med en let afspænding. I undervisningen bruger Ida forskellige redskaber, som små bolde, elastikker, lette håndvægte, massagebolde og foamroller.

 


 

 

Ida.1 

 

Ida Jylling

Instruktør i: Hip Hop

Ida elsker at danse. Hun har primært beskæftiget sig med stilarter inden for hiphop, såsom funk, house, lyrical og new school hiphop, hvor hun er blevet undervist af anerkendte internationale HipHop instruktører. Ida har ligeledes kastet sin kærlighed på musicaldans og performance og er nu en del af dansetruppen Foxy Ladies.
Ida underviser sammen med Nadja Cheblaoui og de danner et godt team sprængfyldt med energi og glæde.


 

Foto af Søren Mandela Nilsson 


 

Katrine1 

Katrine Ehlers

Instruktør i: Børnedans/MGP/Rytmik, MGP/Showdance, Sportsdans og HitFit 

Katrine har danset sportsdans siden hun var 3 år gammel.

Er tidligere dansk mester i både standard, latin og 10-dans og har repræsenteret Danmark ved EM og VM i både junior og ynglinge. Derudover har Katrine både danset disko, hip hop og showdans og har også været danmarksmester i disse kategorier.

Katrine har undervist i både børnedans, pardans og showdans de seneste mange år. 

 

 


 

Kenneth1

 
Kenneth Riding

Instruktør i: Pardans

Kenneth startede med at danse som 3 årig. Har været aktiv danser i ca. 20 år, heraf en stor del som sportsdanser. Er tidligere dansk og nordisk mester.
Har mere end 20 års erfaring med at undervise i dans. Har stor erfaring med at undervise voksne pardansere lige fra begyndere til meget øvede.

 

   

 


 

Line 
Line Janning-Thorup

Instruktør i: Disney/MGP børnedans, Street/Hip Hop og Showdance 

Line er en alsidig og teknisk dygtig danser, som med sine to danceuddannelser (Hotstepper Dance Education og Allingham Dance Academy) har en baggrund i hip hop/urban og show/performance. Line har danset siden hun var 3 år og har siden hun var 18 år opbygget sig en bred undervisnings- og performanceerfaring.

Line er en del af dansetruppen Foxy Ladies. Når hun ikke er til træning eller ude og lave shows med Foxy Ladies, læser hun en kandidat i Idræt og Sundhed på SDU

 

 


 

Miriam 

Miriam Hovman Elley

Instruktør i: Argentinsk Tango 

Miriam er uddannet Cand.Mag. i dansevidenskab og har danset Argentinsk tango siden 1996. Hun har undervist i dans og danseteori siden 2000.

Miriam lægger vægt på at danseren bliver holistisk i sin erfaring og tilgang med dansen, og kender til både teorien såvel som den praktiske udøvelse af dansen. Miriam gør en dyd i at det tekniske aspekt af den argentinske tango skal forståes med hele kroppen og stil/teknik bliver gennemgået i dybden. Improvisation bliver brugt som et redskab i undervisningen, således at du vil føle dig sikker og klar til at begå dig på en milonga!

Det skal også være en dejlig, social og hyggelig oplevelse at danse den argentinske tango.

 


 

Nadja.1 

Nadja Cheblaoui

Instruktør i: Hip Hop

Nadja elsker at danse. Hun har danset siden hun var 6 år og har de sidste 6 år undervist børn.

Nadja har selv danset sportsdans, hvor hun flere gange har været danmarksmester. Herudover har Nadja danset disco, showdance og poledance og er i øjeblikket en del af dansetruppen Foxy Ladies. Nadja har desuden en stor kærlighed til musicaldans i form af genrerne jazz, moderne og hiphop, hvor hun tidligere er blevet undervist af Suad Demirovic og Thoniah Pedersen.

Nadja underviser sammen med Ida Jylling, og de danner et godt team sprængfyldt med energi og glæde.

 

 Foto af Søren Mandela Nilsson


 

Nanna1 

 
Nanna Jelbert

Instruktør i: Dancemix, HipHop, Salsation og Choreology

Siden Nanna var 6 år har hun danset showdance, hiphop og stort set alle genre herunder.

Nanna har siden hun var 17 år undervist både børn og voksne showhold og de seneste år også Salsation.

Nanna fungerer som Master Trainer for programmet SALSATION®. Ved siden af sin passion for dans og fitness, driver hun til daglig en livsstilsvirksomhed med fokus på det hele menneske, sundhed og livskvalitet.

 

 


 

 

Rady2

 
 Rady Rodriguez Georgieva

Instruktør: i Zumba

Rady er uddannet Zumba (R) Fitness instruktør fra 2012. Har instruktøruddannelsen Basis i holdtræning fra 2015, og er også uddannet Fitness instruktør fra 2016.

Rady har undervist i Zumba i 5 år. Hun har en stor passion for ZUMBA - et program, hvor både krop, sind og sjæl trænes, mens vi holder et party.

 

 

  


 

Sarah1
Sarah Hoffmann Nielsen

Instruktør i: Vild med dans for voksne, Pardans for voksne og HitFit

Sarah har danset siden hun var 7 år. Er tidligere dansk mester i standarddans og 10-dans og har repræsenteret Danmark ved VM for juniorer.

Har mange års erfaring med undervisning i både børnedans, pardans og sportsdans.

Sarahs erfaring og glæde ved dansen viderebringer hun på en positiv og inspirerende måde til sine elever. Sarah arbejder ud fra aldersrelaterede træningsprincipper.

 

 


 

SimonRiding kopi

 
Simon Riding

Instruktør i: Vild med dans for voksne og  Pardans for voksne

Simon har danset siden har var 3 år. Er tidligere flere gange dansk mester i standarddans og 10-dans og har repræsenteret Danmark ved VM for junior II og Ynglinge.

Har undervist i flere år i bl.a. pardans, rock'n roll og sportsdans 

 

 

 

 


 

Tina B.1


Tina Brix Lyng

Instruktør i: Crossdance

Tina har danset sportsdans i teenageårene.

Tina har mange års erfaring med undervisning:

  • Er certificeret Zumbainstruktør siden 2010 og har undervist i Zumba i 5 år.
  • Er certificeret Piloxinginstruktør i 2012.
  • Er certificeret Crossdanceinstruktør i 2014 og har undervist i dette lige siden.
  • Er Junglesportsinstruktør i 2015 og undervist ligesiden
  • Har også undervist i gymnastik i 20 år.

  


  

Tina R.1

T
ina Rosenkranz

Instruktør i: Pardans

Tina har danset mange forskellige former for dans fra hun var 4 år, bla. børnedans, showdance, hip-hop, rock'n'roll og standard & latinamerikansk. Tina har undervist i både showdance og pardans i sammenlagt ca. 15 år 

 

 

 

 


 

tolafoto

Tole "Tola" Hovman Elley

Instruktør i: Argentinsk Tango

Tola har danset Argentinsk tango siden 2001 og har desuden erfaring med Flamingo, Afrikansk stammedans, Folkedans, Salsa og Moderne dans.

Tola kan beskrives som en følende og legende danser, der lægger vægt på at det skal være sjovt og rart at danse. Tola undersøgere legende musikken til finde en stemnning i dansen og et samspil med sin partner.

I undervisningen vægter han det at have et trygt fundament og en forståelse for tangoens "liv" højere end, store figurer og "showdans". 

"Det er vigtigt at vide, hvad man danser, hvilke figurer og bevægelser, der er muligt at bruge, hvad end der sker på dansegulvet og hvor musikken er på vej hen. Men det er vigtigere, at den man danser med har en god, rar og sjov oplevelse. Det opnår man bedst ved, at få dem til at slappe af og stole på, atde bliver ført trygt og godt gennem dansen"

  

 


 

Villiam K
 
Villiam Karlsen 

Instruktør i: Vild med dans for voksne 

Villiam har danset siden han var 3 år og har danset turneringsår de sidste mange år.

Villiam har været Danmarksmester i både standard og latin.

Villiam er stadig aktiv sportsdanser men mest for sjov fordi han bare elsker at danse.