Get Adobe Flash player

General-
forsamling 2021

Generalforsamling er udsat p.g.a. covid-19. Der vil blive indkaldt så snart forsamlingsforbuddet tillader det.

  

Sponsorer

 

IMG 3274  Ejd.interessentskabet
  Rugårdsvej 15
  v/Hans Thorhauge

 

 

MK El logo

 

 

KFK logo 

 

 

Autoglas logo

 

 

Foetex

 

Gavekort


Den ultimative gaveidé

Gavekort

Læs mere her

 

 

Brudevals/
Polterabend

Vi arrangerer både polterabend og undervisning i brudevals. Ring og hør nærmere.

 brudevals

Priser og vilkår

OSF/OASK's undervisningshold strækker sig over 8 rater med start i uge 35 til og med uge 18.

Indmeldelse sker på hjemmesiden, hvor man udfylder det elektroniske tilmeldingsskema. Vær opmærksom på, at det på alle børnehold skal være barnets fødselsdato, der skal oplyses.

En lektion er på 45, 60 eller 90 minutter.

Ved indmeldelse udenfor sæsonstart gælder det, at der opkræves kontingent for hele den rate, hvori man er startet (uanset startdato). 
Det er muligt at få en prøvetime. Denne er gratis, hvis man ikke ønsker at fortsætte og ellers indgår den efterfølgende i kontingentet.

Udmeldelse skal ske skriftligt til udgangen af en rate + 30 dage. Udmeldelse skal ske skriftligt på følgende mail adresse: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Priserne kan ses ud for de enkelte hold. Ved deltagelse på flere hold ydes 20% i rabat på de efterfølgende holdgælder dog ikke for sportsdansere. 

Opkrævning:

Al vores undervisning opkræves i 8 rater pr. den 1. i måneden. Den første rate i forbindelse med tilmelding opkræves via mail (husk evt. at kigge i spammail). Efterfølgende rater opkræves via Betalingsservice (obligatorisk), som automatisk oprettes ved tilmelding. Ved for sen betaling kan der opkræves et rykkergebyr.

Modtager du ikke din opkrævning, kan opkrævninger altid ses her i slutningen af måneden - klik her

Klippekort:
Klippekort købes i klubben og kan anvendes til Zumba, HitFit, Salsation, Crossdance, FysioPilates og Choreology. Ubrugte klip/klippekort refunderes ikke.